Het best bewaarde geheim van Europa: Albanië

Albanië zat tot 1991 volledig op slot voor de buitenwereld. Om die reden wordt Albanië ook wel ‘het best bewaarde geheim van Europa’ genoemd. Geen massatoerisme, maar authentieke reizen naar bijzondere plekken die rijk zijn aan cultuur en geschiedenis. In Albanië reis je door adembenemende landschappen in de voetsporen van een bizar verleden dat totaal verschilt van welk ander land dan ook. 

Albanië grenst aan Griekenland, Macedonië, Kosovo en Montenegro.  De mensen in Albanië zijn niet rijk maar ze zijn wel enorm gastvrij. De deur staat voor je open en ze staan altijd open voor een praatje. De natuur in Albanië is prachtig. Je vindt er wel 15 nationale parken, zo’n 50 natuurparken en veel historische plaatsen. Wist je dat Albanië ook prachtige langgerekte stranden heeft? Je vindt hier geen massa toerisme, het is er nog rustig genieten. Hoe mooi is dat! 

Albanië is ook een voortreffelijk land voor de wijnliefhebber. Bezoek een van de traditionele Albanese wijnproeverijen  en wandelen door velden met druiven, lavendel, olijf- en citrusbomen.

Wij stellen graag een mooie rondreis op maat voor jullie samen. Ook zijn er mooie georganiseerde groepsreizen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.