All Inclusive genieten

Er even lekker tussenuit en genieten van zon, zee en strand? Door het aangename klimaat en de uitgebreide mogelijkheden zijn Mexico, Costa Rica en het Caribisch gebied winterzonbestemmingen bij uitstek. Wij hebben een aantal heerlijke all-inclusive resorts voor je geselecteerd waar je profiteert van aantrekkelijke extra’s!

Niet meer verrast worden door onverwachte extra’s tijdens het uitchecken bij het hotel? Kies dan voor een all-inclusive vakantie, waarbij alle maaltijden, drankjes en zelfs een groot aantal activiteiten zijn inbegrepen bij de reissom. Voor velen dé ideale manier om er echt helemaal tussenuit te gaan en onbezorgd te genieten. All-inclusive resorts zijn er in vele maten en soorten: wij stellen er graag een aantal aan je voor!

  • Zoëtry Resorts

Deze kleinschalige resorts bieden service en faciliteiten van een zeer hoog niveau en zijn geschikt voor zowel stellen als families. Je vindt ze in Mexico, Jamaica en de Dominicaanse Republiek.

  • Secrets Resorts

De ‘adults-only’ Secrets Resorts & Spas zijn groter en bieden veel faciliteiten en activiteiten voor volwassenen vanaf 18 jaar. Er is een groot aanbod faciliteiten en activiteiten en de resorts bevinden zich in Mexico, Costa Rica, Jamaica, de Dominicaanse Republiek en vanaf 1 februari op Sint-Maarten. Er zijn ook Secrets Resorts in Spanje, op Mallorca en Lanzarote.

  • Breathless Resorts

Deze resorts bieden een hip en trendy concept voor volwassenen vanaf 18 jaar. De resorts zijn gelegen in Mexico, Jamaica en de Dominicaanse Republiek.

  • Dreams Resorts

Deze vriendelijk geprijsde resorts bieden een scala aan faciliteiten en activiteiten; ideaal voor stellen en families. Je vindt ze in Mexico, Costa Rica, de Dominicaanse Republiek en zeer binnenkort ook op Curaçao.

Samen met onze partner Travel Impressions, specialist voor een reis in het hogere segment, kunnen wij gratis extra’s aanbieden. Zoals een gratis diner voor twee, een ontspannende spabehandeling of een fles champagne. Omdat Travel Impressions haar reizen in meer dan 15 landen aanbiedt, kunnen er wereldwijde afspraken gemaakt worden met de hotelpartners. Hierdoor ben je verzekerd van uitstekende tarieven en condities. Bijvoorbeeld bij een boeking van de eerder genoemde resorts in Mexico, Costa Rica en het Caribisch gebied ontvang je een resorttegoed oplopend tot wel $ 400 per kamer per verblijf (bedrag afhankelijk van kamertype en reisperiode)!.

Neem contact met je Travel Manager van Face2Face Travel op om alle mogelijkheden te bespreken!