app van de maand PocketGuide

Pocketguide, ’s werelds toonaangevende audio stadsgids app, onthult de beste verhalen, insider hangouts en must-see bezienswaardigheden in meer dan 150 grote steden en toeristische bestemmingen.

Pocketguide maakt van uw mobiele apparaat een persoonlijke gids: De GPS-rekent uit waar u bent, en een stemopname, gemaakt door een lokale gids, geeft u een beschrijving van de bezienswaardigheden in uw directe omgeving. U hoeft niet de tekst te lezen van uw telefoon, gewoon luisteren en genieten van de attracties van een stad, terwijl uw virtuele gids u alles uitlegt.
Pocketguide werkt offline, dus u bespaart op de roaming tarieven, het bevat een offline kaart en tal van kritische beoordelingen die u helpen beslissen waar te eten, drinken en winkelen.

Er zijn ook fascinerende thematische wandelingen, voor degenen die van de gebaande paden af willen gaan. Vind de top tapas in Barcelona, krijg het chique gedeelte in New York’s East Village te zien of volg het spoor van een 19e-eeuwse seriemoordenaar in Londen.

Hier vindt u de link naar de AppStore en hier naar de GooglePlay store