Timely – App van de maand

“Timely, een wekker waar je u tegen zegt!”

Apps zijn kleine programma’s voor het gebruik op smartphones en tablets. Apps variëren van leuk tot interessant, leerzaam en nuttig. Iedere maand selecteren wij een app die ons opviel en die voor, tijdens of na het reizen enorm handig kan zijn. Kortom… Face2Face Travel’s “App van de Maand”.

En deze maand is dat… Timely, een wekker waar je u tegen zegt. Vroeg wakker worden is meestal niet zo leuk. Daarom is er nu Timely, een wekker die het wakker worden iets prettiger maakt. Zo is alleen al de wekker zetten een hele belevenis. Door alle animaties en ronde vormen ziet alles er modern en levendig uit. Door de Smart Rise functie wordt u 30 minuten voor de alarmtijd gewekt door een zachte melodie. Dit zorgt ervoor dat u makkelijker wakker wordt en de dag begint met een glimlach. Nog steeds moeite met wakker worden? U kunt zichzelf ook een opdracht geven voordat de wekker uitgezet kan worden. Zoals het beantwoorden van een simpele rekensom. Ook aanwezig in Timely; een stopwacht, timer en klokfunctie.

De look van de app is helemaal aan te passen, alhoewel voor veel functies u de betaalde versie moet hebben. Ontwaak met een glimlach, download Timely in de Google play store of de iTunes Store