App van de maand: Waze

In onze rubriek ‘App van de maand’ deze keer aandacht voor de app Waze. Een speciale en zeer handige app waarmee je snel de beste route kunt vinden. Onmisbaar als je veel onderweg bent.

Waze mag gezien worden als de grootste gemeenschapsgerichte app als het om verkeersinformatie en navigatie gaat. Je kunt real-time verkeersinformatie delen met andere gebruikers van de app en ook nog tijd en brandstofkosten op je route besparen.

De allernieuwste versie van Waze (versie 4.0.1) heeft een nieuw, verfrissend design, waardoor je nog makkelijker kunt navigeren, melden en delen. Het nieuwe routescherm toont alles wat je nodig hebt op één plek. Zo kun je verkeersmeldingen en alternatieve routes zien, een tussenstop toevoegen of je aankomsttijd binnen enkele seconden doorsturen naar vrienden en familie. Alle meldingen en waarschuwingen hebben verschillende kleuren zodat je deze meteen kunt herkennen op de kaart. Ook kom je vrijwel nooit meer te laat op afspraken, omdat de app je informeert over de actuele verkeerssituatie op de weg en aangeeft wat de exacte rijtijd is naar je eindbestemming. De Waze app is gratis verkrijgbaar in de i-Tunes Store en de Google Play Store