An ‘Arizona State Of Mind’…

An ‘Arizona State Of Mind’…

Wat ons aanspreekt in Arizona? Het is één van de gebieden in Amerika waar alles in de natuur en cultuur is doordrenkt van de veelal eeuwen oude geschiedenis. De schoonheid van de natuur is imponerend. Neem alleen al de Grand Canyon, weergaloos, wereld beroemd en uniek in zijn soort, dáárom an Arizona State Of Mind!

Maar er is meer dan de Grand Canyon. Een nog redelijke onbekend wonder van Moeder Natuur is Antilope Canyon. De ingang is een smalle opening die je niet het idee geeft dat er iets bijzonders te zien zal zijn. Maar dat verandert direct zodra je naar binnen loopt. Je stapt in een magische wereld tussen glooiende zandstenen wanden die prachtige kleuren krijgen in het gefilterde zonlicht. Vooral rondom het middag uur is de lichtinval perfect.

Maar ook Lake Powell, Red Rock Sedona, Monument Valley, Horseshoe Bend, Painted Desert en de Sonoran Desert zijn prachtig en bijzondere natuurverschijnselen en zullen een onuitwisbare indruk achterlaten.

Cultuur liefhebbers komen vol op aan hun trekken. Zo is de rijke ‘Native American’ cultuur overal terug te vinden en te ervaren in de diverse musea, vele gebouwen van beroemde architecten als Frank Lloyd Wight, Mary Jane Colter en Paolo Soleri.

Kortom… Arizona is een staat die een bezoek op zich meer dan waard is. En daar waar de meeste touroperators een reis door Arizona combineren met andere staten, hebben we sinds kort een samenwerking met ‘Arizona Taste’. Een kleine en sympathieke reisspecialist opgericht door een Nederlands echtpaar dat in Arizona een nieuwe woonplek gevonden heeft. Reizen die je langs alle hoogtepunten voeren die Arizona rijk is en je kennis laten maken met het leven en de gebruiken van de ‘Native Americans’ en je in an Arizona State Of Mind kunnen brengen.

Doe Amerika eens op een andere manier. Reis niet het standaard rondje waar bij je in hoog tempo door de hele Southwest gevoerd wordt, maar maak kennis met het echte en authentieke leven in één van de mooiste en meest bijzondere staten die Amerika rijk is!

Voor meer informatie of boekingen neem je contact op met je persoonlijke Travel Managers.

Hieronder een filmimpressie van Arizona: