Autohuur met Sunny Cars Express Service en Premium pakket

Wanneer u een auto gehuurd heeft en u wilt bij aankomst liever niet in de rij gaan staan bij de locale verhuurbalie? Wij adviseren u dan om de Express Service of het Premium pakket bij te boeken.

Bij zowel de Express Service als het Premium pakket haalt  u de huurauto extra snel op. Het huurcontract ligt namelijk al ingevuld klaar bij de balie van de lokale partner. Dat is mogelijk dankzij een online registratie vooraf. Bovendien wordt u met voorrang geholpen. Geen wachtrij dus! Bij beide pakketten is altijd een klantvriendelijke tankregeling inbegrepen. Extra privilege bij het Premium pakket is een gegarandeerd jonge auto.

De Express Service is nu ook in de Verenigde Staten te boeken. Op deze topbestemming is de Express Service kosteloos beschikbaar bij autocategorieën cabrio & SUV, luxe klasse en minivan, op meer dan 40 luchthavens! Bovendien zijn hier een extra bestuurder en de klantvriendelijke full paid tankregeling bij inbegrepen .Bestuurders jonger dan 25 jaar kunnen met het gecombineerde Under Age pakket de minimumleeftijd verlagen naar 21 jaar .
U kunt bij aankomst in de VS door de registratie vooraf direct doorlopen naar een self check-in punt om de auto op te halen. Geen balie, geen wachtrij. En dus ook geen medewerkers die je een upgrade of extra verzekeringen willen verkopen!

De Express Service is beschikbaar op de volgende bestemmingen: Griekenland, Portugal, VS, Madeira, Malaga, de Balearen (behalve Formentera) en Cyprus.

Het Premium pakket kun je op deze 22 bestemmingen boeken: Australië, Bulgarije, Curacao, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Namibië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Turkije, Zuid-Afrika en Zweden.