Betoverend India

Betoverend India

Nergens ter wereld worden je zintuigen zo op de proef gesteld als in betoverend India. Waar je ook komt, overal ervaar je gebeurtenissen die je ogen, oren en neus bezig houden. In India vindt je ook de meest spectaculaire paleizen en forten, religieuze tempels, serene taferelen aan de Ganges, ongerepte natuur, kamelen, olifanten, tijgers en talloze heilige koeien die zich on aangetast en statig de straat op eisen.

Een reis die zeker veel indruk zal maken en je door het relatief onbekende Zuidoostelijke deel van India voert vertrekt in Bangalore. De route voert onder andere via Mysore, Munnar, Kumily en Periyars een nationaal park met een bijzondere rijke flora en fauna waaronder een grote populatie tijgers. Vervolgens reis je door naar Kochi, Backwaters en Varkala.

De reis eindigt op de Andaman Islands. Hier is het heerlijk relaxed en genieten van de witte stranden, blauwe zee en enorme palmen. Een heerlijke eilanden groep waar je kunt luieren, wandelen, duiken en snorkelen.

Als je betoverend India graag wilt bezoeken, neem dan contact op met één van onze Travel Managers.

Één van onze collega’s ging je reeds voor en laat je graag meegenieten van alle pracht die ze onderweg is tegen gekomen, kijk het filmpje hier beneden voor haar belevenissen.