Bijzonder Spanje

Bij Spanje denken we vaak aan mooi weer, heerlijke stranden en de Costa’s. Maar er is zoveel meer! Er kunnen prachtige rondreizen op maat samengesteld worden, voor elke reiziger wat wils.

Op deze manier kunt u op ontdekkingsreis gaan door dit prachtige land. Er zijn bekende steden zoals Barcelona, Sevilla en Madrid maar wat dacht u van Bilbao of Valencia? Toledo of Granada?

Een bezoek aan een stad is goed te combineren met de prachtige omgeving. Van mondaine badplaatsen, kleine strandjes tot een prachtig achterland: kortom Spanje zal je verrassen!

Als Travel Manager bij Face2face Travel heb ik de mogelijkheid om uw verblijf compleet te maken met bijvoorbeeld een bezoek aan het Alhambra in Granada. Hoe handig is het om dit prachtige complex te bezoeken met de zekerheid dat u naar binnen kunt. Maar ook bijvoorbeeld een boottocht over de rivier in Sevilla is vooraf te reserveren. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van deze prachtige stad.

Hieronder staan een aantal suggesties welke via Face2Face Travel gereserveerd kunnen worden. Heeft u andere wensen, laat het mij weten, want ik weet de weg om dit voor u te organiseren.

* Hammam-bezoek in Málaga, Córdoba, Madrid of Granada
* Bezoek aan FC Barcelona- of Real Madrid stadion
* Alhambra toegangskaartjes
* Boottocht Sevilla
* Fietsen in Valencia
* Diverse tours langs Gaudi-bezienswaardigheden in Barcelona
* Segway tour in Girona

Onbekend maar niet onbemind: Galicië! Een relatief onbekende prachtige regio in Spanje. Met als hoofdstad Santiago de Compostela, wat de bestemming is van de beroemde pelgrimstocht is. Een andere trekpleister is de mooie stad La Coruña. Groene valleien en indrukwekkende stranden zijn volop aanwezig. Er zijn charmante vissersdorpjes en diverse Unesco monumenten. Deze streek is ongerept en zeer geliefd bij de Spanjaarden zelf. En met een heerlijk mild klimaat in de zomer!

Nieuwe Paradore in Cadiz: Wow! Wie dacht dat Parador in Spanje accommodaties betekent in oudere gebouwen, bekijk dan deze gloednieuwe Parador in Cádiz. Prachtige ligging, bijzondere architectuur, echt iets bijzonders!

In totaal zijn er 90 Paradores in Spanje

Deze accommodaties zijn in handen van de overheid en er gelden hoge kwaliteitseisen. Ze zijn ook opgedeeld in verschillende thema’s (historisch, stadscentrum, natuur, etc.)
 De accommodaties zijn vaak gehuisvest in oude kloosters, paleizen, boerderijen, etc. Maar er worden ook nog gloednieuwe gebouwd zoals onlangs in Cádiz
Bijna alle Paradores hebben een restaurant
. Onder de mooiste Paradores vallen: Parador de Carmona, Parador de Leon en Parador de Cardona Een Paradore is goed af te wisselen    met een hotel of een appartement.

 

Dus Olé wie gaat er mee? Als Travel Manager van Face2Face Travel puzzel ik graag met u mee.