Bon bini op Aruba

Altijd al Aruba willen ontdekken? Of juist toe aan een warm weerzien? Dat kan!

Tropische palmstranden, prachtige hotels, gezellige bars en restaurants en een bruisende hoofdstad. Kortom: One Happy island!

Deze slogan wordt dan ook vaak gebruikt in combinatie met dit heerlijke eiland. Flamingo’s spotten, een strandwandeling bij zonsopgang, varen op een catamaran en snorkelen tussen de felgekleurde papegaaivissen. Er is genoeg te doen, je zou er bijna moe van worden……

Er is een wonderbaarlijke natuurpracht, omringd door de warmte van de turquoise zee en de verkoelende passaatwind. Naast alle natuurschoon is er ook het bruisende Aruba. Unieke bezienswaardigheden, tropische geluiden en de Arubaanse cultuur die tot leven komt in het ritme, de kunst en de dans. Je kunt er kite- en windsurfen, snorkelen en duiken tussen gekleurde riffen en waterskiën en zwemmen op vele plaatsen.

Dit alles terwijl de Arubaanse keuken volop voor je draait. Zij werkt met smaken en specerijen van over de hele wereld. Je kunt rechtstreeks vliegen naar Aruba. En eenmaal aangekomen kom je gelijk al in de stemming door de aangename warme bries. Het is een heerlijk eiland waar je kunt genieten van een relaxte zonvakantie. Lekker voetjes in de het zand en regelmatig een duik in de zee.

De Arubanen hebben een bekend weekend vermaak: een off road safari door Arikok National Park. De verplichte autogordels zijn geen overbodige luxe tijdens deze trip. Je ziet onder andere Conchi, een natuurlijk bad. In 2005 is de bekende Natural Bridge ingestort, maar Baby Bridge is een kleinere versie en is nog wel te bewonderen. Je kunt goud zoeken bij de Bushiribana goudmijnen en een bezoek brengen aan het bekende Aruba Lighthouse. Het is echt off road, maar zeker meer dan de moeite waard.

Als Travel Manager bij Face2Face Travel Manager hebben we de mogelijkheid om leuke uitjes en excursies te boeken. Van heel actief tot heel relaxed. Er is genoeg te beleven. En mocht je daar geen zin in hebben, dan kun je prima in je hangmat blijven genieten van de zon en het uitzicht.