Bruisend Barcelona

Stad van de maand: Barcelona

Heerlijk slenteren door de Spaanse wijken El Borne, Barri Gothic of Barceloneta. Maar wanneer u bezoek wilt brengen aan één van de vele bezienswaardigheden in deze stad kunt u ook heel goed gebruik maken van de Hop on Hop off bus. Deze bus rijdt langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze gezellige stad.

El Borne is een van de leukste wijken van Barcelona en dat is niet voor niets. Hier vind je de hipste nieuwste winkels en leuke knusse restaurantjes. De populaire wijk trekt veel kunstenaars aan, waardoor hier ook veel aparte zaakjes en galerieën gesitueerd zijn. Rond de oude Santa Maria del Mar kerk is het meeste te doen. Ontdek straatjes rond de kerk en je komt de mooiste dingen tegen. Ook heeft de wijk een bruisend nachtleven. In de oude bars achter grote oude houten deuren vind je het echte Barcelona: de locals zorgen voor de sfeer.

Een bezoek aan Barcelona kunt u perfect combineren met een paar dagen strand. Het stadsstrand van Barcelona strekt zich vanaf de oude visserswijk Barceloneta naar het noorden uit, tot aan Badalona.

Vanuit de haven van Barcelona vertrekt dagelijks een cruiseschip naar diverse en mooie bestemmingen. Een goede aanrader dus om uw cruisereis te verlengen of te beginnen met een paar dagen in het bruisend Barcelona.

Voor vragen en beschikbaarheid vanuit het grote aanbood aan reizen naar Barcelona neemt uw contact op met een van onze Travel Managers.