Lanchid 19 Design hotel Budapest-Hongarije

Het hotel heeft een prachtig uitzicht op verschillende bezienswaardigheden van Boedapest, welke op de wereld erfgoed lijst van UNESCO staan. Wie wil dit nu niet graag met eigen ogen zien? Het hotel is gelegen aan de oever van de rivier de Donau en aan de voet van de Koninklijke Burcht van Buda.

Dit hotel is een prachtige combinatie van architectonische hoogstandjes  en een eerbetoon aan het landschap! Het hotel heeft opmerkelijk bewegend glas dat in de avond in verschillende kleuren een prachtig schouwspel geeft. Onder andere in de foyer leidt dit tot een bijzonder effect. Het gevoel van openheid en transparantie is overal in het hotel terug te vinden. De architecten van dit hotel hebben alles uit de kast gehaald om de prachtige uitzichten vanaf alle terrassen goed te kunnen bekijken.

interieurDe kamers en suites hebben iedere een eigen, individuele inrichting. Het uitzicht is bijzonder te noemen: u kijkt uit op de rivieroever van de Pest en de Burcht van Buda. Er is gratis WIFI, roomservice en een minibar en een heerlijke badkamer. Er zijn kamers ‘de luxe River View’  of de kamers met ‘Castle View’ . Voor diegene onder u die nog iets meer luxe wensen is er de Panorama Suite.

Of u nu zakelijk in dit hotel logeert of voor vakantie: het is heerlijk thuiskomen in uw kamer. Naast het geweldige uitzicht is de kamer bijzonder ingericht.  In het hotel is er de mogelijkheid om heerlijk te eten en vervolgens een drankje te drinken op het dakterras. Dit maakt een verblijf in deze Hongaarse hoofdstad helemaal compleet! Ik ben als uw Travel Manager van Face2Face Travel erg enthousiast over deze accommodatie en geef u graag uitgebreide informatie en boekingsmogelijkheden.