Boek nu uw bus of stedenreis

Bus of Stedenreis!

Wil je een gezellige en volledig verzorgde groepsreis in Europa maken? Dan ben je bij de Jong Intra Vakanties aan het goede adres. Al meer dan 40 jaar organiseren zij reizen per luxe touringcar en vliegtuig naar de mooiste bus of stedenreis bestemmingen! Laten we samen eens naar het uitgebreide aanbod aan reizen gaan kijken…

Busreizen

Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige reis naar het natuurschoon van Schotland? Een warmere bestemming als het temperamentvolle Andalusië? Het betoverende Sardinië behoort ook tot de mogelijkheden. Of geniet van een korte stedentrip met één van de ervaren reisleiders van de Jong Intra. Er is echt voor elk wat wils!

De Jong Intra biedt unieke voordelen
• Gratis wijzigen en annuleren tot 1 april 2013
• Prijsgarantie: indien je boekt voor 1 april 2013 gelden eventuele prijsverlagingen tijdens het seizoen ook voor jullie!

En wil je zeker zijn dat de gekozen bus of stedenreis doorgaat? Boek dan één van de prachtige groepsreizen waarvan al zeker is dat ze vertrekken! Deze gegarandeerde vertrekdata worden continue up-to-date gehouden.

Stedenreizen

De Jong Intra Vakanties biedt keuze uit méér dan 70 steden. Hieruit kunnen we zeker de ideale stedentrip samenstellen. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod van voordelige budgethotels tot luxe 5-sterrenhotels en kies of je per eigen vervoer, trein of vliegtuig wilt reizen.

QR code

Bij diverse hotels biedt de Jong Intra nu de mogelijkheid om een hotelvideo te bekijken middels een QR code. Op deze manier krijg je een goede indruk van wat je ter plaatse kunt verwachten!

Onze Top 5 stedenhotels van de Jong Intra

1. Hotel Residence Europe – Parijs 2 dgn v.a. € 39,- Zoover 7,7
2. Hotel Guoman The Tower – Londen 4 dgn v.a. € 180,- Zoover 8,4
3. Hotel Galileo – Rome 3 dgn v.a. € 205,- Zoover 8,3
4. Hostel YMCA Westside – New York City 3 dgn v.a. € 556,- Zoover 7,0
5. Hotel Ramblas – Barcelona 3 dgn v.a. € 247,- Zoover 7,5

Voor een bus of stedenreis, neem contact op met onze Travel Managers.