Camper vroeg boeken!

Maak een onvergetelijke Camperreis met Face2Face Travel en Tenzing Travel

Een campervakantie wordt als een van de meest ontspannende vormen van reizen ervaren. Je zult ongetwijfeld indrukken opdoen waarvan je nog lange tijd zult nagenieten.

Wij van Face2Face Travel bieden samen met Tenzing Travel meerdere camper verhuurmaatschappijen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidelijk Afrika aan. Al deze bestemmingen lenen zich bij uitstek voor reizen per camper. Je zult dan ook vele ‘lotgenoten’ onderweg treffen.

Groot voordeel van het reizen per camper is dat je ter plaatse gemakkelijk kunt beslissen of je ergens een nachtje langer wilt blijven. Je bent veelal meer in de natuur dan wanneer je per huurauto reist. Voor gezinnen biedt een camper het voordeel dat kinderen meer bewegingsvrijheid hebben dan in een auto.

Noord-Amerika kan niet individueler en onvergetelijker worden beleefd dan met een camper. Reis over verlaten wegen, ontdek de fantastische natuurparken en verwonder je over de dierenwereld! Ook in Australië, Nieuw Zeeland en Zuidelijk Afrika zijn de hoofdwegen uitstekend onderhouden en tamelijk rustig, zodat het (links!) rijden in den vreemde al snel went. Sommige verhuurmaatschappijen bieden bovendien de mogelijkheid om een navigatiesysteem te huren, zodat je zeker niet zult verdwalen.

Om je campervakantie optimaal te laten verlopen is een goede voorbereiding meer dan het halve werk. Neem hiervoor contact op met mij als Face2Face Travel Manager. Ik ben goed op de hoogte van het zeer uitgebreide aanbod en kan meerdere type’s en maatschappijen met elkaar vergelijken. De laagste prijsgarantie zorgt er tevens voor dat er nooit teveel betaald wordt!

Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende types en voorwaarden is de nieuwe brochure per 22 augustus aanstaande al beschikbaar en via de Face2Face Travel Travel Manager te verkrijgen.

Persoonlijke tips van onze reisspecialisten

> Boek vroeg om optimaal te profiteren van de laagste huurprijzen, vroegboekkortingen en andere specials. Veelal kunnen de kortingen ook naast elkaar worden gebruikt.
> De kampeerplaatsen in de nationale parken zijn zeer populair. Reist u in het hoogseizoen, boek ook deze tijdig, zodat u de grootste kans heeft dat de beste kampeerplaats ook daadwerkelijk beschikbaar is.
> Huur fietsen of eventueel een auto op de plekken waar je meerdere nachten logeert. Zo kun je ook de omgeving verkennen als je de camper eenmaal hebt geïnstalleerd op de campsite.
> Tip Canada; Tussen Banff en Jasper een stop bij Lake Louise niet overslaan. Dit kristalblauwe meer is 10.000 jaar geleden ontstaan tijdens de laatste ijstijd.
> Tip Amerika. Juni is een prachtige reismaand. Het is minder druk dan in de zomermaanden en de bermen en velden staan vol met veldbloemen. Bovendien is het de beste tijd om wildleven te zien.
> Tip Australië. Boek je een Maui-camper dan krijg je een Tablet met GPS mee. Geen aparte navigatie nodig en heel handig om onderweg een camping te zoeken.
> Tip Nieuw-Zeeland. Bij de Oostkaap op het Noordereiland loont het de moeite om vroeg uit de veren te gaan en je met campingstoel en een gevulde thermosfles te installeren bij de vuurtoren op de Oostkaap. Een genietmomentje om hier de zon uit de zee te zien rijzen.