Camperreis door Amerika of Canada

Een camperreis maken door Amerika of Canada is een geweldige belevenis. Het staat dan ook bij veel mensen hoog op de bucket list. Een onvergetelijke ervaring waar natuur, activiteiten en het genieten van de vrijheid in één vakantie samen komen. Maar een campervakantie is ook spannend. Wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet ik op letten bij het huren van een camper? Welke type camper is geschikt voor mijn reisgezelschap? Welke route kan ik het beste rijden? Zoveel vragen. Het is een pré om je vooraf goed in te laten lichten door een expert op het gebied van campervakanties.

Onze Travel Managers kunnen jou daar alles over vertellen. Het is nu dé tijd om de camper voor 2023 vast te laten leggen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zowel in Amerika als in Canada heb je een B-rijbewijs nodig om een camper te mogen bestuurder. Wel is een minimum leeftijd van 21 jaar en ouder verplicht bij de meeste camperverhuurders. Is het moeilijk om in een camper te rijden? Nee hoor. De meeste campers zijn uitgerust met boordcamera’s en andere technische snufjes. Je hebt de hele camper onder controle.

Wil je meer informatie ontvangen, een route voorstel of een vrijblijvende  prijsopgave?  Neem dan contact op met een van onze Travel Managers.