Canada bloeit op

Canada bloeit op

Zin om de vakantie in Canada door te brengen? Denk daarbij voor de vluchten dan eens aan Air Transat – de grootste luchtvaartmaatschappij voor vakantiereizen in Canada. En met meerdere vluchten per week rechtstreeks naar Toronto, Calgary en Vancouver kunnen we eindeloos variëren om zo die reis samen te stellen die u alle hoogtepunten laat zien die dit immense land rijk is.

In 2012 benoemd tot ‘s werelds beste vakantie-luchtvaartmaatschappij garandeert Air Transat een prettig en comfortabel begin en eind van uw vakantie. De vloot bestaat uit moderne Airbussen van het type A-330 en A-310. Deze vliegtuigen zijn ruim van opzet en bieden ook in de Economy Class een aangename beenruimte. De gastvrije crew aan boord zorgt ervoor dat het je tijdens de vlucht aan niets ontbreekt.

Option Plus maakt het vliegen met Air Transat wel heel aantrekkelijk. De voordelen hiervan zijn o.a. stoelselectie in Economy Class, voorrang bij het inchecken, het instappen, de baggage-afhandeling én in de wachtrij bij de beveiligingspunten (in Montreal en Vancouver) en gratis headsets aan boord.

Vliegen met Air Transat is voordelig. Zo vlieg je al vanaf € 499,- naar Toronto, € 669,- naar Vancouver en € 719.- naar Calgary. De akties verlopen op 11 februari dus wees er wel snel bij!

En natuurlijk kunnen we de vluchten los voor je boeken. Maar ook helpen we je graag met het samenstellen van de vakantie ter plekke. Of je nu per camper, huurauto, trein of een combinatie van alles wilt reizen. Individueel of in groepsverband. Wij kennen de mooiste plekken en vinden de beste aanbiedingen!

Meer informatie over Canada of je trip boeken? Neem contact op met één van onze Travel Managers.