Er kan weer gereisd worden! Stapje voor stapje kunnen wij weer beginnen met het aanbieden van reizen naar een aantal bestemmingen! Hoe fijn is dat!? Diverse landen openen hun grenzen en verwelkomen toeristen.

Lees verder »

Carriere als Travel Manager

Carriere als Travel Manager in samenwerking met Face2Face Travel. Face2Face Travel is sinds december 2007 actief op de Nederlandse Markt met de zelfstandige functie van Travel Manager. Alle bij Face2Face Travel aangesloten Travel Managers werken zelfstandig vanuit huis. Zij worden ondersteund door het Travel Facility Center in Almere met een geavanceerde technologie, zodat zij zich concentreren op datgene waar ze goed in zijn: het adviseren, verkopen van reizen en beheren van de wensen van hun eigen klanten.

Face2Face Travel is voortdurend op zoek naar ondernemende reisexperts, specialisten in reizen en advisering van reisproducten, leisure, groepen en/of zakenreizen. Als u enkele jaren ervaring heeft opgedaan bij een reisbureau, of een aanverwante functie in de reisbranche hebt gehad, passie hebt voor reizen, uitstekende service aan uw cliënten levert, beloning en waardering wilt voor uzelf, maak nu de stap naar de onafhankelijke functie van Travel Manager. U hebt bij Face2Face Travel de mogelijkheid om uw eigen succesvolle bedrijf op te zetten, kijkt u dan snel verder op deze site of stuur een e-mail naar travelmanager@face2facetravel.nl

Als u wilt werken vanuit huis, met ondersteuning op het gebied van technologie en marketing, wilt profiteren van de ervaring en kennis van een geweldig team, vanuit ons Travel Facility Center in Almere dan bent u klaar voor een nieuwe stap in uw leven! Samen werken met als belangrijkste doel het opbouwen van een kwaliteitsorganisatie en het bedienen van uw klanten.

U kunt een goed inkomen verdienen met het werk dat u graag doet. Wij voorzien u van trainingen, cursussen, teambuilding en zorgen voor alle voor u niet commerciële werkzaamheden zoals facturering, ticketing, betaling aan leveranciers en andere administratieve handelingen. Zo kunt u zich concentreren op uw werk en het vinden van de juiste gezamenlijk jaarlijkse vastgestelde doelen, om zo efficiëntie, kwaliteit en hogere rendement te kunnen waarborgen.

Als onafhankelijke organisatie, gaan wij u niet vertellen welke vakantie u aan uw klant moet aanbieden en verkopen, onze uitstekende voorwaarden met partners en leveranciers, de trainingen en de begeleiding vanuit ons team, vormen de juiste voorwaarden om het aanbod naar de klanten te bepalen vanuit de vraag van de klant, en niet de productsturing van de leverancier. Verkoop wat de klant wil, en niet wat van de leverancier moet is ons motto!

De selectiecriteria voor onze Travel Managers worden met grote zorg samengesteld en up to date gehouden. Om ons team te komen versterken moet u ruime ervaring hebben opgedaan bij een reisbureau, reisorganisatie of gewerkt hebben als reisleider/-ster. Heeft uw in een periode reiservaring opgedaan in het buitenland en beschikt u over minimaal een SEPR1 (VVR)-diploma, en bij voorkeur ook SEPR2 (LVR), of gelijkwaardig, stuur een e-mail met een verkort cv naar travelmanager@face2facetravel.nl. Op het moment dat u toetreed tot het team van Travel Managers helpen wij u met uw verdere ontplooiing. Wij zorgen voor regelmatige trainingen en ondersteunen u bij elk gestelde kwestie of vraag. Bij Face2Face Travel heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan studiereizen en regelmatige bijeenkomsten bij te wonen met de overige Travel Managers.

Neemt u, uw carrière vandaag nog in eigen hand? Vraag dan meer informatie over ons concept, zend een e-mail vergezeld met uw CV aan travelmanager@face2facetravel.nl of bezoek onze website www.wordtravelmanager.nl