Corendon omruilgarantie

Gratis vakantie omruilgarantie bij Corendon
Stel, je hebt bij ons je strandvakantie naar Griekenland geboekt, maar ineens wijzen vrienden je op een mooie locatie op Curaçao, waar zij komende zomer hun vakantie doorbrengen. Daar zou je eigenlijk ook wel naar toe willen. Dat kan nu bij ons. In samenwerking met Corendon bieden wij de gratis omruilgarantie aan voor elke strandvakantie van Corendon. Flexibiliteit alom dus.

Tot tien weken voor vertrek kun je bij Face2Face Travel een reeds geboekte strandvakantie van reisorganisatie Corendon één keer eenvoudig omruilen voor een andere strandvakantie. Deze garantie is alleen geldig voor strandvakanties (dus bij een boeking van een vlucht en een hotel) die geboekt zijn in de periode tussen 2 oktober 2015 tot en met 31 december 2015 en waarbij het vertrek valt in de periode 1 april 2016 t/m 31 oktober 2016. Je kunt de vakantie omboeken voor alle personen. Als na de omboeking de totale reissom stijgt, moet het verschil uiteraard worden bijbetaald. Valt de reissom na omboeking lager uit, dan wordt het verschil terugbetaald. Eerlijk is eerlijk.

Voor de wijziging zélf betaal je niets. Deze regeling geldt alleen voor strandvakanties. Rondreizen, blue cruises, Nijlcruises, losse vliegtickets en stedentrips zijn niet om te boeken. Omboeken is alleen mogelijk als je kiest voor een andere bestemming (daarbij wordt de aanvlieghaven van de bestemming als uitgangspunt genomen). Wil je meer weten over deze bijzondere garantie? Neem dan contact met ons op. Heb je nog geen vakantieplannen voor 2016? Neem ook dan gerust contact met ons op; we hebben voor het seizoen 2016 weer een mooi aanbod aan allerlei soorten reizen.