Cruisen in the Carribean!

Een cruise is echt een fantastisch manier van reizen. Het heeft veel voordelen. In een relatief korte tijd zie je veel bestemmingen, zonder dat je je koffer telkens hoeft uit te pakken, 

Er zijn ontzettend veel cruisemogelijkheden, ook in de Cariben. Maar vandaag nemen we je mee naar de Oost-Caribbean. In deze regio heerst een geheel eigen sfeer en het staat bekend om zijn schilderachtige bestemmingen, charmante architectuur en geweldige winkels. Het is een echt mooi cruisegebied voor mensen die op zoek zijn naar leuke stadjes, prachtige stranden en geweldige watersporten.

De meeste cruises in het oostelijk Caribisch gebied vertrekken vanuit zonnige havensteden in Florida (Miami, Port Canaveral en Port Everglades), maar er zijn ook mogelijkheden vanaf bijvoorbeeld New York, Philadelphia en Baltimore. Afhankelijk van de route, lengte en afstanden omvatten zul je bij de meeste cruises een paar dagen op zee doorbrengen aan het begin en einde van de cruise, met daartussen verschillende stops. Op elke stop heb je de mogelijkheid iets van de bestemming te leren kennen door middel van een mooie excursie. 

De duur van de cruise kan verschillend zijn, van een paar dagen tot wel 14 dagen. Het is uiteraard ook mogelijk een cruise te combineren met een bezoek aan Miami, of zelfs een deel of heel Florida als je veel tijd hebt, New York of Philadelphia. 

Havens die veel voorkomen op Oost-Caribische routes zijn onder meer St. Maarten, St. Thomas, San Juan in Puerto Rico en Grand Turk in de Turks- en Caicoseilanden, evenals de Dominicaanse Republiek en Nassau in de Bahama’s. 

Er zijn verschillende rederijen en ook verschillende schepen. Als jij jouw wensen kenbaar maakt, zoeken wij de rederij en het schip dat het beste bij jou past. Een verlenging aan land regelen we ook heel graag. Het oostelijk Caribisch gebied is gezegend met voortdurend aangenaam weer, waardoor het het hele jaar door een cruisebestemming is. Los die trossen!