Cruisen met MSC Cruises – betaalbare vaarvakanties

“Betaalbare vaarvakanties voor jong en oud!”

Dat MSC Cruises fantastische en heel betaalbare vaarvakanties aanbiedt voor jong en oud wisten we al. Nieuw is dat de cruisemaatschappij vanaf het winterseizoen 2013-2014 vier experiences aanbiedt. Deze experiences bieden de gasten aan boord meer toegevoegde waarde en flexibiliteit. Met een experience boek je niet alleen een hut, maar ook een beleving!

De vier experiences zijn:

Belle Experience
Waar voor je geld – regulier cruise-aanbod inclusief gebruik van de meeste faciliteiten aan boord.

Fantastica Experience
Hierbij heb je keuze uit de best beschikbare hutten – voorrang bij de keuze van de dinerzitting – maximale flexibiliteit in annuleringsvoorwaarden en wijzigingen en mogelijkheid tot boeken van de Super Familie Hut

Aurea Experience
Hierbij is het wellnesspakket inbegrepen – vrije dinerzitting – onbeperkt toegang tot de sauna en stoombad gedurende de cruise – drankjes tijdens lunch en diner – maximale flexibiliteit in annuleringsvoorwaarden en wijzigingen.

MS Yacht Club
De ultieme experience is all-inclusive met 240uurs butlerservice – schip in een schip concept – vrije dinerzetting in een toegewijd restaurant – vrije toegang tot exclusieve ruimtes – maximale flexibiliteit in annuleringsvoorwaarden en wijzigingen.

En natuurlijk geldt bij welke vorm van cruisen naar welke bestemming dan ook kiest, dat kinderen tot en met 17 jaar het gehele jaar door gratis mee-cruisen! Dat zijn nog eens betaalbare vaarvakanties met jonge kinderen!

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met één van de Travel Managers.