Cruisen: Bekijk het eens van de andere kant

Wil je Europa of ver daarbuiten eens vanaf de waterkant bekijken?

Je Travel Manager van Face2Face Travel kan samen met jou het uitgebreide aanbod van Friendship Cruises bekijken en je een prachtige cruise aanbieden. Als Travel Manager weten wij dat cruisen een geweldige manier van vakantie vieren is. Varen op een luxe hotelschip met ruime kamers, een inloopkast en een panorama schuifpui. En niet te vergeten een Frans balkon. Je kan heerlijk slapen in dit vrijwel trillingsarme schip. Je koffer reist met je mee en hoef je maar éénn keer uit te pakken. De verzorging aan boord laat niets te wensen over. De chef-kok en zijn keukenbrigade serveren je iedere dag fantastische gerechten. Geniet van luxe ontbijtbuffetten, verfijnde lunches en overheerlijke diners.

Geen dag is hetzelfde. Je ligt altijd bij dat ene stadje of plaatsje waar je prachtige excursies met een deskundige gids kunt ondernemen. Natuurlijk kan je ook op eigen gelegenheid, lopend of zelfs met de beschikbare fietsen, eropuit trekken. Friendship Cruises organiseert al bijna 40 jaar riviercruises ‘all over the world’ op varende hotels in meerdere luxe segmenten, met respect voor de natuur en het milieu. Om een paar highlights binnen Europa te noemen: de Donau cruises, dwars door het hart van Europa, tot aan de Zwarte zee met de nieuwe Amadeus Queen, 5-sterren luxe of de Rijn & Moezel cruises met de William Shakespeare, 5 sterren luxe. Of de Douro cruise vanuit Porto in Portugal.

Buiten Europa zijn er fantastische cruises over rivieren in Vietnam, Cambodja, Peru en India. En wie kent niet de charme van de rivier de Mississippi en de Hudson, met zijn betoverende herfstsferen in Amerika? Misschien ga je liever naar de gletsjers en walvissen van Alaska of met een expeditie cruise naar Antarctica met prachtige ijsbergen en de altijd grappige pinguïns.

Alle jaargetijden kan je mee op reis, zelfs in de winter, bijvoorbeeld met één van de bijzondere kerstcruises. Je Face2Face Travel Manager kan ook een bijzondere treinreis combineren met een riviercruise. Bijvoorbeeld met de Simplon Oriënt Express vanuit Venetië naar Parijs en aansluitend de Seine cruise. Ook de unieke Eastern & Oriental Express laat het land zien voordat je aan boord stapt en een Mekong- of Irrawaddy cruise maakt.

Om de reis comfortabel te laten verlopen kunnen wij voor een goede heen- en terugreis zorgen.

Wil je weten welke cruise het meeste aan je wensen voldoet en bij je past? Vraag mij als Travel Manager naar de mogelijkheden.