Cuba swingt!

Wilt u in een oldtimer door de ‘swingende’ straatjes van Havana rijden, een fietstocht door de mooie groene vallei  van Viñales maken, neerstrijken op een eindeloos parelwitte zandstrand of wilt u….?

Wist u dat u samen met uw persoonlijke reisadviseur en Yaxa Reizen uw droomreis naar Cuba kunt samenstellen? De mogelijkheden zijn (bijna) oneindig!

Ga mee in het ritme van Havana

Op alle pleinen in het historische hart van de stad hoort u swingende muziek. Wit u op een heel bijzondere manier kennis met Havana maken? Stap dan in een echte oldtimer! U ziet de mooiste koloniale gebouwen en proeft de unieke sfeer. Echt een bijzondere ervaring! Proeft u ook een heerlijke Mojito in een van de gezellige cafeetjes? Ook de verleiding om een paar salsapasjes te wagen is groot. Ga mee in het ritme van de Cubaan!

De groene vallei van Viñales

Wie aan Cuba denkt, denkt aan salsa, rum, oldtimers én sigaren. In de mooie groene vallei  van Viñales, dé tabaksregio van het eiland,  ontdekt u alles over dit meest bekende exportproduct van Cuba. Stap op de fiets en verken de prachtige vallei. U fietst over slingerpaadjes en langs akkers, boerderijtjes en tabaksplantages. Overal worden onder schuine daken tabaksbladeren gedroogd. Let u onderweg wel op de plots ‘overstekende’ kippen en varkens?

old_lady

 Koloniaal  en kleurrijk Trinidad

Bontgekleurde huizen bepalen een groot deel het straatbeeld van de koloniale steden. Zo ook in het mooie Trinidad.  De stad is een waar openluchtmuseum! Maak een schitterende wandeling langs de mooiste koloniale huizen in alle kleuren van de regenboog. Heerlijk rondslenteren en kijken naar alles wat er om u heen gebeurt. Een heerlijk verrassende kijk-, luister- en geurervaring! Trinidad wordt ook wel de museumstad van het eiland genoemd. Er zijn talloze interessante musea, die allemaal wat over de boeiende geschiedenis van de stad vertellen.

Bounty-eiland Cayo Coco

Denkt u bij een bounty-eiland  aan oneindige parelwitte zandstranden, een azuurblauwe zee en wuivende palmbomen? Welkom op Cayo Coco! Dit is een ultieme  plek om na te genieten van al uw Cubaanse belevenissen. Neemt u een verfrissende duik in zee of strijkt u neer op het witte zandstrand met een spannend boek?

Uw eigen droomreis naar Cuba?

Stel uw eigen reis naar (het nu nog authentieke) Cuba niet langer uit en neem contact op met mij. In samenwerking met de specialist in verre reizen Yaxa Reizen stellen we uw eigen droomreis naar dit paradijselijke eiland samen!