De MSC Euribia

Op 8 juni jl. vond de naamgevingsceremonie plaats van het nieuwe schip van MSC, de Euribia. Een van onze collega reisagenten is bij deze doop aanwezig geweest en mocht dit mooie schip een paar dagen ervaren. Dit is wat zei over de nieuwe MSC Euribia zegt:

“Wat een prachtig schip met een spectaculaire promenade met restaurants, terrasje en winkels alsof je buiten in een winkelstraat loopt. Diverse zwembaden waaronder ook een binnenbad en een hoofdzwembad van 1700 M2, een van de grootste zwembaden op zee!

Ook erg belangrijk voor onze toekomst, De LNG-aangedreven MSC Euribia is de meest milieuvriendelijke in de vloot van MSC en heeft ’s werelds meest energie-efficiënte cruiseschipontwerp. In deze geest hebben ze de boodschap #SaveTheSea op haar romp geschilderd, waarmee ze oproepen tot actie voor de bescherming van het onderwater milieu”.

Er zijn prachtige stijlvolle hutten, 10 culinaire eetgelegenheden, 21 bars, een scala aan entertainmentmogelijkheden voor jong en oud. En niet te vergeten dit nieuwste schip heeft ook het bekende Yacht Club Concept aan boord. Een gebied dat alleen toegankelijk is voor de Yacht Club leden. Een speciaal restaurant en lounges en een groot privézwembad met solarium en bubbelbaden. 24-uurs butlerservice, speciale massagekamers en volledige toegang tot de Thermal Suite in de MSC Aurea Spa. Dat is de MSC Yacht Club, de ultieme luxe cruise-ervaring.

Voor meer informatie, vertrekdata en schema’s neem je contact op met een van onze Travel Manager.