De Uithof in de Winter

Op zondag 4 oktober opent De Uithof in Den Haag zijn deuren voor het nieuwe winterseizoen. De Uithof in de winter! Tijdens de winteropening, van 11.00-16.00 uur, kun je kennis maken met De Uithof en alle producten en diensten die het park te bieden heeft. Ook kun je een gratis proefles skiën of snowboarden volgen.

Op de sneeuwbaan en schaatsbaan worden gratis proeflessen gegeven. Ook zijn er diverse demonstraties op de sneeuwbaan van onder andere de skiclub en het freestyle team. De schaatsbaan is ook weer open. Om 13.00 uur wordt geprobeerd het wereldrecord langste lijn schaatsers achter elkaar te verbreken. Momenteel staat het record op 370 personen.

Voor kinderen is er een ‘Meet & Greet’ met ‘Snuit’. Hierbij kunnen alle kids gesminkt worden en kunnen zij meedoen aan een kleurwedstrijd. Op de kartbaan wordt om 12.00 uur een kartdemonstratie worden gegeven en op de klimmuur kun je een introles volgen.

Wintersport-vakantieplein
Dit jaar is er een wintersport-vakantieplein met diverse vertegenwoordigers van merken die je alles kunnen vertellen over wintersport of vakanties maar ook de nodige producten en diensten die je nodig hebt tijdens de vakantie of wintersport.