De VakantieBieb – App van de maand

“Nieuwe boeken via de VakantieBieb”

Apps zijn kleine programma’s voor het gebruik op smartphones en tablets. Apps variëren van leuk tot interessant, leerzaam en nuttig. Iedere maand selecteren wij een app die ons opviel en die voor, tijdens of na het reizen enorm handig kan zijn. Kortom… Face2Face Travel’s “App van de Maand”.

En deze maand is dat… De VakantieBieb! Dit is een app met een selectie van populaire boeken voor in de vakantie. Nadat u de app heeft gedownload, kiest u een aantal e-books, deze komen beschikbaar via de app. Een internetverbinding voor het lezen van de e-books is vervolgens niet meer nodig. De app is bedoeld als cadeautje aan alle leden van de bibliotheek. Maar ook niet-leden kunnen de app probleemloos downloaden en de boeken lezen. Het enige wat u hoeft te doen, is een eenmalige registratie. Daarna zijn de boeken beschikbaar tot de betreffende vakantie weer is afgelopen.

Vanaf 9 december is VakantieBieb weer live met nieuwe boeken. Van deze datum t/m 25 januari 2014 kunt u kiezen uit een nieuwe selectie van thrillers, (streek)romans en kinderboeken. Ga dus direct naar de App-store of Google Play-Store en download de gratis VakantieBieb-app op uw tablet of smartphone!