Design hotel Blakes – London

Het 5 sterren hotel Blakes hotels is het eerste luxe boetiek hotel ter wereld.

Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van South Kensington, op iets meer dan 10 minuten lopen van de museumwijk in het centrum van Londen.

Het hotel is prachtig ingericht door de designer Anouska Hempel. Het is opgezet in een reeks van Victoriaanse herenhuizen. Blakes ontstond als een uniek lifestyle hotel, wat uiteindelijk internationaal het concept van het luxe hotel heeft geïntroduceerd. Het hotel is het meest bekend door het inspirerende design en de onberispelijke service.

In Londen staat dit prachtige 5 sterrenhotel bekend als het “Couture’ hotel en is vooral populair bij filmsterren, muzikanten en natuurlijk topontwerpers welke gefascineerd worden door de tijdloze stijl en elegantie.

Er zijn diverse soorten kamers en suites: van Parisan rooms tot Director’s Double en de zogenaamde Private Residence. Elke kamer is elegant en romantisch, ingericht door Anouska Hempel. Aandacht is er voor elk detail, elke kleur en de totale atmosfeer.

Dus wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad na een dag vol indrukken van musea, gebouwen en shoppen: boek dan dit hotel via je Travel Manager van Face2Face Travel en je zult niet teleurgesteld worden.