Design hotel Caro Valencia

Verblijf in het hart van Valencia in dit unieke Caro Hotel.

Het hotel is gevestigd in een 19-eeuw paleis in het centrum van Valencia.  Deze kuststad ligt aan de oostkust van Spanje, aan de costa del Azahar. Het is een grote stad met een bevolking van rond een miljoen inwoners. Een groot deel van het leven in Valencia vindt plaats in het gebied van de voormalige rivier de Turia. Het unieke Caro Hotel ligt op op slechts 200 meter van de kathedraal van Valencia. Het authentieke karakter van het gebouw met zijn historistische elementen zijn in een mooie balans samengebracht. Er is een moderne design met prachtige oude elementen.

Bepaalde delen van het hotel zijn architectonisch uniek en dateren van maximaal 2000 jaar geleden. Tot de originele kenmerken behoren een 2e-eeuws Romeins mozaïek, een deel van de 13-eeuwse Arabische stadsmuren en gotische bogen. De gevel dateert uit de 19e eeuw. Als muren konden praten zouden ze genoeg te vertellen hebben! Het buitenzwembad van het hotel is het hele jaar geopend. Zo kunt u een verblijf aan het strand afwisselen met een duik in het zwembad.

Het hotel heeft een goed restaurant zo ook een bar met een rustig terras waar u kunt genieten van een drankje in de zon. Alle elegante kamers van het hotel zijn volledig individueel ingericht met een flatscreen- tv, airconditioning en een gratis minibar. De badkamers zijn voorzien van toiletartikelen van Bvlgari, een badjas en slippers.

Dus wilt u het strand combineren met een verblijf in een prachtige Spaanse stad dan is Valencia een goede keuze. Zeker in combinatie met een verblijf in dit luxe hotel waar u zich als gast helemaal thuis zult voelen.