Design hotel Copernicus Krakau

Krakau is, na Warschau, de grootste stad van Polen en wordt wel de parel in de Poolse Kroon genoemd. De fraaie historische stad ligt in het zuiden van Polen en is erg populair op het moment.

Het 5-sterrenhotel Copernicus is gevestigd in een gebouw uit de Renaissance, gelegen in het oude centrum van Krakau.

Het is vanaf Hotel Copernicus maar 3 minuten lopen naar het koninklijke paleis op de Wawel. In 7 minuten wandel je naar de Grote Markt en in 5 minuten lopen ben je in de Joodse wijk Kazimierz.

De Oude Stad is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten,geschiedenis en cultuur.

Het hotel heeft prachtige mooie, historische interieurs.  In de gewelfde kelders vindt u een sauna en een zwembad. Ook is er een fitness gedeelte in het hotel.

De ruime kamers zijn voorzien van houten plafonds en 14e-eeuwse decoraties. Alle kamers hebben gratis WiFi, satelliet-tv en een luxe, marmeren badkamer.

Het hotel is uitgerust met airconditioning en een terras met panoramisch uitzicht op het koninklijke paleis op de Wawel. Je kunt ook een bezoek brengen aan het restaurant van het hotel, dat wordt aanbevolen door de Michelingids. Hier kun je genieten van heerlijke, seizoensgebonden Poolse gerechten.

Vraag meer informatie bij je Travel Manager zodat dit hotel geboekt kan worden in combinatie met een vlucht en mooie excursies!