Design hotel Sevilla Palacio Pinello Boutique

Hotel Palacio Pinello Boutique in Sevilla. Dit trendy en eigentijdse hotel is gelegen in het prachtige historische centrum van Sevilla in een paleis dat dateert uit de 16e eeuw. Het hotel ligt slechts op 200 meter afstand van de indrukwekkende gotische kathedraal.

In het Palacio hotel hebben de kamers hoge plafonds en prachtige terracotta vloeren. De plafonds zijn bewerkt met schitterend vakwerk. De kamers hebben airconditioning en gratis Wifi. Elke kamer heeft een flatscreen TV met satellietzenders, een koffiezetapparaat, een minibar en een eigen badkamer. Dus u kunt er van op aan dat de kamers van alle gemakken zijn voorzien.

pinello kamer

Het hotel ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Guadalquivir rivier en de Santa Cruz wijk. Wat absoluut een aanrader is, is om enkele zeer oude delen van ruïnes te bekijken die zich in het gebouw bevinden. Je waant je echt in oude tijden.

 

Er is een mooi dakterras waarvandaan u kunt genieten met een heerlijk drankje in uw hand.

U kunt Sevilla apart als een stedentrip boeken of als onderdeel van een rondreis Andalusië. Vraag uw Travel Manager naar de mogelijkheden.