Designhotel: Paradijs in Puradies

Begin van het winterseizoen 2017 is een prachtig nieuw hotel in het dorpje Leogang  in Oostenrijk geopend.  Het is een bijzonder 4-sterren designhotel met de naam Puradies.

Er is veel moois te zien en er zijn heerlijke dingen om te proeven. Op deze wijze promoot de eigenaar zijn unieke en luxe wellness-hotelcomplex.

Mooie designelementen zie je werkelijk overal in het hotel. Zoals de ogenschijnlijk simpele wijze waarop de barkrukken zijn gerangschikt in de bar of de uniek lampen of stoelen in de bibliotheek. Een bijzonder samenspel tussen moderne kunst en een stukje historie: dat is wat dit hotel kenmerkt.

Het hotel is opgebouwd uit een historisch gebouw, twee nieuwe bijgebouwen en verscheidene vrijstaande chalets. Er zijn kamers en chalets, maar ook gezinssuites met ruimte tot zes personen. Kinderen zullen zich prima vermaken in de speelkamer of op de boerderij en genieten van een tof animatieprogramma.

Sinds afgelopen zomer is er een nieuw restaurant  in het hotel gevestigd: ESS:ENZ. Er wordt gebruik gemaakt van regionale en streekproducten. Heerlijk om hier te eten en je te laten verrassen door de bijzondere gerechten en pure smaken.

Gun het jezelf en reserveer nu een verblijf in dit heerlijke hotel.