Onze designtip: Hotel Le Val Thorens

Als je op wintersport gaat, wil je het liefst een fijn hotel hebben waar je je na een lange dag op de piste heerlijk kunt terugtrekken en tot rust kunt komen. Onze designtip van deze maand is Hotel Le Val Thorens in het populaire Val Thorens in Frankrijk. Het hotel is opgetrokken uit donker hout en natuursteen, wat het geheel een luxe en bijzondere uitstraling geeft.

Als je dit hotel binnenstapt, waan je je in de wereld van schitterende designmeubels. Deze meubels zijn overal in het hotel terug te vinden: zowel in de lobby, als in de restaurants als in de kamers. Een sfeervolle stijl is in alle opzichten een absoluut kenmerk van dit hotel.

Ontspanning
Wie na een dagje skiën toe is aan wat ontspanning, kan een duik nemen in het luxe en verwarmde binnenzwembad of plaats nemen in het wellnesscenter. Het center biedt een spa, sauna (gratis), hamam (gratis), massages (tegen betaling en diverse schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Na een uurtje ‘wellnessen’ kun je de avond in het hotel afslsuiten met een drankje in de pianobar, die uiteraard ook een stijlvolle uitstraling heeft en hierdoor onder hotelgasten zeer geliefd is.

Alles binnen handbereik
Groot voordeel van een verblijf in dit hotel is de centrale ligging van het complex. Het hotel ligt direct aan de piste, maar ook in het centrum van het skidorp, waar vooral ‘s avonds een gemoedelijke sfeer hangt en genoeg te zien en te beleven is. Alles wat je nodig hebt tijdens een wintersportvakantie ligt bij een verblijf in dit hotel dus binnen handbereik. Meer weten over dit hotel of over wintersport in Val Thorens of andere wintersportlanden? Neem gerust contact met mij op!