Dichtbij is zeker zo mooi!

Wat van ver komt is lekker, luidt een bekende uitspraak. Dat is zeker waar maar dichtbij is ook zo mooi! 

Een vakantie in Nederland laat je kennis maken met nieuwe regio’s, steden en attracties in ons eigen prachtige land. Ontdek samen met Face2Face Travel en de Jong Intra Vakanties hoe mooi een vakantie in Nederland kan zijn.

Kies voor een gezellig hotel in een mooie regio of voor een sfeervol bungalowpark.

Wat denk je van de mooie Nederlandse kust met duinen en lange zandstranden? Wij hebben bijvoorbeeld Hotel Zuiderduin en Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee geselecteerd. 

Een heerlijke vakantie op het grootste Nederlandse Waddeneiland Texel? Op het moment dat je op de boot stapt om naar dit eiland te gaan krijg je al een vakantiegevoel. Grand Hotel Opduin in de Koog staat garant voor een heerlijk ontspannen vakantie. 

Hebben de bossen en heide van de Veluwe je voorkeur? Hotel Mennorode in Elspeet heeft een mooie ligging tussen het groen. En dan nog de gezellige steden zoals Leeuwarden, een van de oudste steden van Nederland. Ontwaak dan in het karakteristieke stadshotel Oranje in Leeuwarden, centraal gelegen in het historische centrum en tegenover het centraal station. Zo kun je deze leuke stad én de omgeving goed verkennen.

Verblijf je gedurende je vakantie liever op een bungalowpark? Wij hebben twee pareltjes voor je uitgekozen: Bungalowpark Hoge Hexel straalt het gevoel van thuiskomen uit, nabij de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Dankzij de vele faciliteiten een park voor iedereen!  Gaat je voorkeur uit naar een park midden in het schitterende Drentse landschap? Nabij Westerbork vind je Het Timmerholt. Een ruim opgezet park met voldoende privacy.

Nederland is een echte vakantiebestemming! Neem snel contact op met je Travel Manager van Face2Face Travel om je te laten voorlichten over de mogelijkheden.