Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek ‘has it all’!

Op 9 uur vliegen vanaf Brussel zit je op “de” ultieme exotische bestemming. Er is hier voor iedereen wat te doen, je kunt genieten van de zon op de hagel witte stranden, de natuur en de cultuur. Door zijn rijke verleden heeft de Dominicaanse Republiek veel te bieden. zo kunnen hier ook de golf liefhebbers terecht, de Dominicaanse Republiek staat bekend om de beste golfbestemmingen van Latijns Amerika en Caraiben. ook voor de snorkellaars en duikers is de Dominicaanse Republiek een paradijs ! je hoeft maar een stap in het heldere water te zetten en je ziet de scholen gekleurde vissen zwemmen. Het water is warm en rustig dus ideaal voor duikers. De mooiste plekjes vind je bij Punta Cana en Bayahibe aan de Oostkust, bij Boca Chica aan de Zuidkust en bij Cabo Rojo in het zuid-westen.

Als je iets meer cultuur van de Dominicaanse Republiek wilt zien moet je een keer op een vrijdag, zaterdag of een zondag avond naar een van de vele “malecons” gaan. dit zijn wegen met frontaal oceaanzicht. of bezoek de eerste kerk die ooit gebouwd is in de “Nieuwe Wereld” het deel van de wereld dat ontdekt werd door Columbus. de officiële naam is Catedral Santa Maria La Menor.

Voor iets meer avontuur kun je in de Dominicaanse Republiek ook raften, kajaken, hiken of biken. De rivieren in het binnenland bieden “niveau 2” dus erg aantrekkelijk voor de echte liefhebbers.

De Dominicaanse Republiek is ook een zeer romantische bestemming! Het is een prachtige bestemming om te trouwen of om je huwelijksreis te houden. De hotels bieden hier zelfs speciale pakketten aan.

Mocht je op vakantie willen gaan of willen trouwen op de Dominicaanse Republiek, neem dan even contact op met één van onze Travel Managers.