Drie unieke reizen dichtbij huis

Mogen we je inspireren met drie unieke reizen dichtbij huis?

We hebben zoveel zin om weer te kunnen reizen en wij hopen dat jij dat ook hebt. Wat dacht je van onderstaande suggesties? Speciaal in deze tijd ontworpen omdat we denken dat iedereen wel weer toe is aan vakantie. Het zijn alle drie veilige, luxe en bijzondere reizen dichtbij huis.

De eerste unieke reis is cruisen met Friendship Cruises door Nederland en België.

Een prachtige 7-daagse zomer cruise aan boord van 5-sterren superior hotelschip Grace over de Nederlandse en Belgische wateren. Met vertrek en aankomst in Rotterdam. 

Je gezondheid staat voorop en zeker in deze tijd heeft dat grote aandacht, ook aan boord. Je travel manager van Face2Face Travel beschikt over de juiste informatie voor wat het protocol van de hygiëne- en gezondheidsmaatregelen aan boord betreft.

De tweede unieke reis bieden wij samen met Hannick Reizen aan: een 6 daagse jubileumcruise Historisch Nederland. Dit is een feestelijke 6-daagse muziekcruise met het Ragazze Quartet aan boord van het 5- sterren superior luxe hotelschip Grace. Met vertrek en aankomst Rotterdam.

Heb je weleens gehoord van de Air Cruise? Een uniek concept waar je met een privévliegtuig naar de mooiste bestemmingen reist. Afrika of het Verre Oosten: de Air Cruise is al over de hele wereld geweest. Daar waar mogelijk krijg je een VIP behandeling,  de accommodaties zijn bijzonder en exclusief.

Samen met de reisarchitecten van deze Air Cruise hebben we een Air Cruise Collection samengesteld, maar dan een echte cruise: Cruise Hollands Welvaren. Een 8-daagse cruise vol met ongekende waanzinnig luxe experiences, door de Delta van de Lage Landen, het IJsselmeer en de Waddenzee. Met vertrek in Rotterdam en aankomst Amsterdam. 

Wij hebben uiteraard meer informatie over de inhoud van deze reizen, de data en de prijzen.