Droomvilla in Thailand of Indonesië

Hier kun je toch alleen maar van dromen? Een prachtige villa op één van de mooiste plekjes ter wereld.

Deze exclusieve villa’s zijn te boeken via Face2face Travel, zijn uiterst luxueus en bieden alle denkbare comfort. Droom je verder met ons mee? Bijna alle villa’s zijn gelegen op wereldse plekken waarvan een aantal een adembenemend uitzicht hebben over land en over zee.

Wat dacht je van een privé kok? Een manager en een housekeeping team? Dit alles met de innemende gastvrijheid van de mensen waardoor je echt zult genieten. Er zijn diverse soorten villa’s in verschillende maten. Heb je 2 slaapkamers nodig? Dat kan. Maar ook zijn er mogelijkheden tot 12 slaapkamers. Er zijn zelfs villa’s met een fitnesskamer. Of een ‘soundproof’ bioscoop.

Wat kost dat dan hoor ik je denken? Inderdaad hebben een aantal villa’s een aardig prijskaartje. Niettemin zijn de prijzen in sommige jaargetijden verrassend laag voor wat er geboden wordt . Ook goed om te weten is dat de prijzen per villa zijn. Dus als je een droomvilla in Thailand of Indonesië wilt boeken met een groepje vrienden of een familie, dan wordt de prijs per persoon in veel gevallen toch aardig interessant.

Kom je al in de stemming bij het idee om binnenkort zo’n droomvilla te boeken? Vraag dan naar de mogelijkheden. In totaal zijn er op dit moment 150 villa’s dus keus genoeg! Het is mogelijk om een villa voor je hele vakantie te boeken maar het is ook een leuk idee om je vakantie te starten met een op maat gemaakte rondreis.

Bedenk zelf een route of laat je adviseren door je Travel Manager. En kom daarna lekker bij in je eigen villa.

Er zijn voldoende suggesties welke wij kunnen uitwerken. Deze manier van je eigen reis samenstellen is de afgelopen jaren enorm toegenomen en is al jaren een specialisatie bij Face2Face Travel.

Dus maak je droom waar en vraag naar de mogelijkheden!