Dubai Expo Wereldtentoonstelling

Van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022 vindt de wereldexpo in Dubai plaats. Het thema van de expo is ‘connecting minds creating the future’. 

Elk van de 192 deelnemende landen stelt voor het eigen paviljoen een inhoudelijk werkthema vast dat binnen dit overkoepelende thema van de Expo past. Voor de Nederlandse deelname is er gekozen voor de water, energie en voedsel nexus (nexus is Latijn voor ‘verbinding). Dit is vertaald naar ‘Uniting water energy food’. Water, voedsel en energie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Golflanden zijn nl. de grootste verbruikers van water en energie per inwoner in de wereld. Ze importeren nu nog het merendeel van hun voedsel. Dat moet anders en kan anders. Wil jij weten hoe? 

Combineer jouw bezoek aan de wereldexpo met een verblijf in deze ongelooflijk mooie bestemming. Je vindt er de mooiste golfbanen, je kunt skiën in de Mall of the Emirates, ziplinen, genieten van het uitzicht in de Burj Khalifa, waterpretparken bezoeken en noem maar op. Maar ook een bezoekje aan de historische wijk Al Bastakiya mag niet ontbreken. Hier zie je het oude Dubai, een schril contrast met de architectonische gebouwen van het nieuwere Dubai. Beleef culinaire hoogstandjes, shop till you drop in een van de vele malls en relax in de luxe van je hotel.

Bij Face2Face Travel kunnen we alles op maat voor je regelen, zowel puur en alleen een bezoek aan de wereldtentoonstelling met overnachtingen alsook een verlening met een wat langer verblijf in Dubai zelf of in de omgeving. Hotels, vervoer, entree, speciale lunches, borrels of diners op locatie of op spectaculaire plekken in Dubai zijn mogelijk, net als tee times op de meest vooraanstaande golfbanen. Dubai is veilig om te reizen, maar we bieden uiteraard veel flexibiliteit bij het boeken. 

Vraag jouw Travel Manager naar de mogelijkheden.