Moderne gastvrijheid in Dubai

Dubai, waar traditionele waarden en moderne gastvrijheid elkaar ontmoeten

In de winter naar de zon? Niet al te lang vliegen? Een vriendelijke en veilige bestemming?
Dubai heeft het allemaal.
Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en dan ook het meest bekende Emiraat. Het klimaat in de winter is er heerlijk, gemiddeld 25 tot 30 graden en nagenoeg geen regen. Ideaal dus voor een winterzon vakantie.

Dubai heeft verrassend veel bezienswaardigheden en excursies. Breng een bezoek aan Palm Island. Hier vindt je het bekende Atlantis The Palm Hotel en het Aquaventure Waterpark, het grootste waterpark van het Oosten.
Zie jij jezelf al liggen aan de Aura Skypool Lounge? De hoogste 360° infinitypool ter wereld en biedt een ongelooflijk uitzicht op de iconische skyline van Dubai.  Zwemmen op maar liefst 200 meter met een FANTASTISCH uitzicht over Dubai. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van deze waanzinnige plek in Dubai. 

Houdt jij van spanning en avontuur? Een woestijnsafari, quad en/of buggy safari is dan echt iets voor jou. Alles is mogelijk. In de ochtend bij zonsopgang of in de avond bij zonsondergang. Het is hoe dan ook een hele mooie ervaring. Wil je helemaal iets bijzonders dan regelen wij een overnachting in een luxe tent in de woestijn. Heerlijk genieten van de sterrenhemel, badend in jouw eigen zwembadje. Hoe bijzonder wil je het hebben?

Onze Travel Managers kunnen eindeloos veel vertellen over deze mooie bestemming. Er is zo veel te doen en te beleven. Vraag ook eens naar het gratis Ebook boordevol excursiemogelijkheden. Uw Travel Manager stuurt het graag naar je toe.