Dublin, Ierland The Marker Hotel

Een bijzonder, verrassend en buitengewoon hotel in een levendige stad met veel muziek en gezelligheid.

The Marker hotel is een perfect stedelijk toevluchtsoord als je graag ondergedompeld wilt worden in heerlijke luxe en goede service. Dit hotel is lid van The Leading Hotels of the World en dat merk je direct.

Vanaf deze winterdienstregeling wordt er door de KLM tweemaal per dag vanaf Schiphol gevlogen naar de Ierse hoofdstad. Er gaan ook andere luchtvaartmaatschappijen gaan naar deze stad, wat betekent dat het zeer interessant is. En wat dacht je ervan om deze stad te combineren met een doorverbinding naar de Verenigde Staten? Vraag mij als Travel Manager van Face2Face Travel naar de mogelijkheden. Absoluut een bijzondere combinatie.

Hotel The Marker ligt aan Grand Canal Square in het hart van Dublin’s zakelijke en culturele wijk. Het hotel heeft een cocktailbar en een brasserie op de begane grond, gratis WIFI, een spa met 4 behandelkamers en een ultramoderne fitnessruimte. Het hotel is uitgerust met een overloopzwembad van 23 meter lang!

Elke kamer heeft airconditioning, een eigen badkamer, een 32 inch LED-TV en een Philippe Starck – lamp met een oplader voor je iPod.

Vanuit de Rooftop Lounge kun je genieten van heerlijke drankjes en het uitzicht op de stad. Houdt er rekening mee dat de openingstijden van de bar en het dakterras afhankelijk zijn van de weersomstandigheden en de beschikbaarheid.