Duurste hotel van Dubai

Op 7 december jl. is naar eigen zeggen het ‘duurste hotel van Dubai’ geopend in een toch al prijzige omgeving: Het Bulgari Resort & Residences Dubai. Op die dag voegde de keten een nieuw juweel toe aan de luxe hospitality collectie van het merk. Het gaat om een nieuw hotel van het Italiaanse modemerk, dat ook in Milaan is gevestigd. Gelegen aan de exclusieve, door de mens gemaakte Jumeira Bay, een eiland in de vorm van een zeepaardje en grenzend aan een 300 meter lange brug naar de centrale kustlijn van Dubai, is deze zonnige locatie een echte stedelijke oase, zowel voor bezoekers als voor bewoners.

Het hotel heeft een eigen marina en een Bulgari Yaught Club. Het hotel zal 101 kamers/suites krijgen en 20 hotel villas. Allen hebben uitzicht over de skyline van de stad. De villas hebben een prive butler service en een eigen zwembad. De omvang is 158,000 vierkante meter, zo groot is ook voor Bulgari een primeur.

Het hotel biedt een compleet scala aan voorzieningen, zoals het gastronomische Il Ristorante – Niko Romito, het Il Café, Il Bar met zijn iconische ovale vrijstaande bar en La Spiaggia de meest exclusieve beachclub met privé strand en een uniek buitenzwembad met mozaïek design. Gasten kunnen ook genieten van de spa van 1.700 vierkante meter met een hamam, een binnenzwembad, een fitnesscentrum en een schoonheidssalon.

De prijzen zijn nog niet bekend. We vragen ons af of we dat wel willen weten, want ze zullen in de absolute top zitten door de ligging aan het strand en de goede service. Maar soms moet je jezelf gewoon wat gunnen!