Duurzaam en verantwoord vakantie vieren

De reisagenten van Face2Face Travel vinden duurzaam en verantwoord vakantie vieren erg belangrijk. We willen heel graag meewerken aan een meer duurzamere wereld. 

We proberen zoveel mogelijk op zoek te gaan naar leveranciers in binnen en buitenland die duurzaam reizen ook hoog in het vaandel hebben staan. Denk hierbij aan accommodaties die groen bezig zijn, die personeel van de streek aannemen en zorgen voor werkgelegenheid op een eerlijke manier. Accommodaties die eco-vriendelijke keuzes maken op het gebied van duurzame energiebronnen, afvalscheiding en recycling en milieuvriendelijke producten aanbieden.  Ook zoeken we naar excursies die verantwoord zijn (vooral als het dieren betreft).

Wat voor ons ook belangrijk is, is dat verdiensten bij de juiste mensen terecht komen zodat de plaatselijke bevolking er ook beter van wordt. 

Er zijn verschillende touroperators die de mogelijkheid bieden om een kleine bijdrage te geven om de CO2 uitstoot te compenseren.

Wij als reisadviseurs zijn uw eerste aanspreekpunt en kunnen hierin best wat bereiken. Zeker als we de handen met onze klanten ineen slaan en dit samen aangaan.