Citytrip Toronto exclusief voor Face2Face!

“Citytrip Toronto”

Zin om er even een paar dagen tussenuit te gaan, echt even helemaal weg, een bruisende stad te bezoeken waar je niet zo snel aan zou denken, intercontinentaal maar toch bereikbaar? Dan hebben we goed nieuws. In samenwerking met de Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat hebben wij exclusief voor onze eigen klanten een 5-daags bezoek aan Toronto samengesteld. Uniek en prijsbewust een citytrip Toronto!

Het bruisende Toronto is de hoofdstad van Ontario en tevens grootste stad van Canada. In de stad vind je een mengeling van culturen. De invloeden vind je terug in wijken als ‘Little Italy’, ‘Chinatown’ en ‘Malta Village’. Het leven is er relaxt en de stad biedt alles voor een paar heerlijke dagen. Wat je zeker niet mag missen is…

Het Eaton Centre

Dit grote en ruim opgezette shopping mall in het hart van Toronto huisvest meer dan 250 winkels. Shop-till-you-drop voor iedereen en elk budget. En vergeet niet tijdens het winkelen af en toe omhoog te kijken. In de 4 verdiepingen glazen koepel in het hart van het centrum hangt een prachtige mobile van Canadese ganzen gemaakt door de artiest Michael Snow.

De CN-Tower

Zet een echt heel hoog gebouw in het centrum van een stad en het wordt letterlijk een toeristisch hoogtepunt. De CN-Tower heeft weliswaar haar status van ‘s werelds hoogste, vrijstaande toren verloren, maar trekt nog jaarlijks vele toeristen die graag een bird’s eye view over Toronto willen hebben. En bent u een echte daredevil? Dan mag u de skywalk zeker niet missen!

En mocht je het stadsleven willen ontvluchten? De Niagara Falls liggen ‘om de hoek’  en zijn prima met een dagtocht te bezoeken. Kortom Toronto is zeker de moeite waard om er even een paar dagen helemaal tussenuit te zijn. En wij hebben een prachtig aanbod. Waar wacht je nog op?!

5 dagen citytrip Toronto

Je vliegt met Air Transat rechtstreeks van Amsterdan naar Toronto en v.v.
Heenvlucht    17 mei (Amsterdam – Toronto 07.55 – 10.15 uur)
Retourvlucht 21 mei (Toronto – Amsterdam 22.55 – 12.20 uur*)

* aankomst volgende dag

U heeft de keuze uit de volgende hotels
 
Hotel Novotel Missisauga                                 € 747,00 p.p.
The Westin Inn                                                   € 879,00 p.p.
Holiday Inn Down Town                                    € 811,00 p.p.
Day Inn                                                              € 694,00 p.p.

 

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijziging,  verblijf in een 2-persoonskamer o.b.v. logies bij een bezetting van twee volwassenen. Lokale belastingen inbegrepen. Wiltu u meer informatie over de citytrip Torontoe? Neem dan contact op met één van onze Travel Managers.