Een date met Dubai

Wie wil er een date met Dubai?

Ooit… lang geleden… was Dubai slechts een stoffig en klein havenplaatsje. Tegenwoordig is het een wereldstad waar je de ene dag van de meest luxe hotels en restaurants aan het strand kunt genieten, eindeloos kunt (window)shoppen bij ’s werelds meest luxueuze merken, je vergapen aan onvoorstelbare gebouwen en architectuur. Om je de volgende dag je zelf klein en nederig te voelen op de rug van een kameel tussen de enorme zandduinen van de woestijn. We hebben een paar insiders tips om het verblijf in Dubai extra bijzonder te maken…

Op het buitenterras van het rustige en stijlvolle Bab al Shams Desert Resort wordt je er fijntjes aan herinnerd dat Dubai midden in de woestijn ligt. Heerlijke plek om tijdens zonsondergang van het uitzicht en de befaamde pizza’s te genieten.

Dubai heeft veel Indiase en Pakistaanse inwoners, die hun eten en cultuur uit het moederland hebben meegebracht. De Indiase wijk ligt rondom de Meena Bazaar en is ideaal voor het kopen van mooie stoffen en bijzondere sieraden. Drink verse kokosmelk of kardemon- en gemberthee bij de kleine straatstalletjes. Heerlijk tegen de dorst.

Met een heerlijke cocktail in de hand is het uitzicht op de skyline van Dubai vanaf de Uptown Bar toch echt het mooist. De drankjes zijn aan de prijzige kant, maar dat meer dan waard.

Een date met Dubai is niet compleet zonder een vrijdagmiddagbrunch mee te maken. Zuma is bij velen hiervoor de place-to-be. Veel Japanse hapjes van topklasse en champagneglazen waarvan je nooit de bodem zult zien – de obers blijven bijvullen…

En zo kunnen we lijst eindeloos aanvullen. Wil jij een date met Dubai? Denk je nou dat Dubai te duur voor je is? Neem contact met onze Travel Managers op, dan laten we je zien dat het alleszins meevalt! Ontvlucht de kou en natte sneeuw en beleef een week zonnig Dubai!