Een nieuwe website!

“Face2Face Travel heeft een nieuwe website!”

Face2Face Travel is een organisatie die in beweging blijft. En naast het persoonlijke contact (wat het allerbelangrijkst en – eerlijk is eerlijk – ook het allerleukste blijft) willen we je natuurlijk ook online zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze oude website voldeed niet meer aan onze wensen en is besloten een nieuwe site te bouwen. De naam is vertrouwd (www.face2facetravel.nl) maar de look & feel is compleet vernieuwd!

Wil je je alvast voorbereiden of laten inspireren? Op de nieuwe website vind je volop tips en ideeën. En naast al deze informatie hebben we in samenwerking met onze reispartners ook de mogelijkheid gecreëerd om zelf een reis te selecteren én te boeken; autohuur, campers, cruises, stedentrips en vakantiehuizen. Allemaal snel en gemakkelijk vast te leggen. Maar natuurlijk wel met uiteindelijk de persoonlijke service van je eigen Travel Manager. Wij controleren je reis en zorgen ervoor dat alle benodigde reisdocumenten uiteindelijk probleemloos op de mat ploffen. Een ultieme combinatie van het gemak van internet en persoonlijke aandacht.

De nieuwe website geeft ook ruimte aan de Travel Managers om zich te presenteren. Iedereen heeft zijn eigen deel binnen de site. Natuurlijk om zich voor te stellen, maar ook om bv. studiereisverslagen te delen. Er worden tijdens zakelijke trips zoveel indrukken en ervaringen opgedaan die té leuk zijn en we je natuurlijk niet willen onthouden.

Maar ook op Facebook zijn we actief. Hier delen we regelmatig interessante informatie. Maar ook een update van actuele ontwikkelingen die een vakantie mogelijkerwijs kunnen beïnvloeden vind je er terug. Klik hier voor onze pagina, like ons en blijf op de hoogte!