Eilandvakantie in de Middellandse Zee!

Plan nu alvast je zomervakantie op een eiland in de Middellandse zee. Nog lekker veel keuze aan accommodaties, vluchten en ook eventueel huurauto’s. Lekker er even tussenuit en genieten met zijn tweetjes, met je gezin, de hele familie of met vrienden. Iets om naar uit te kijken in het voorjaar of voor volgende zomer!

Voor de meivakantie lenen de Balearen zich natuurlijk uitstekend. Heerlijk genieten van de relaxte vibe op Ibiza, of genieten van een lekker visgerecht aan het strand van Mallorca. Een echt familie-eiland is Menorca. Op alle eilanden is ook genoeg te zien. Een huurauto voor een paar dagen is dan ook echt een aanrader. Zo kun je alle mooie baaien en dorpjes die de eilanden rijk zijn zelf ontdekken.

Sardinië heeft paradijselijke stranden, een indrukwekkende geschiedenis en een uitstekende keuken. Het eiland heeft 3 vliegvelden, dus de afstand naar je hotel hoeft nooit ver te zijn. Je kunt hier ook prima een rondreis maken. Hetzelfde geldt ook voor Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse Zee. Het is een eiland voor jong en oud. Je vergaapt je op dit eiland aan de vergezichten en er is genoeg te beleven. 

De Ionische eilanden zijn ook wonderschoon. Deze liggen in het westen van Griekenland en de archipel bestaat uit 7 grotere eilanden, Kefalonia, Corfu, Lefkas, Zakynthos, Ithaca, Paxos en Kythira. Ondanks de kleine afstand verschillen ze zeer in sfeer. Maar zon is gegarandeerd, evenals heerlijk zeewater.

De Dalmatische kust in het zuidwesten van Kroatië en loopt van het eiland Rab in het noorden tot de baai van Kotor in het zuiden. Er liggen wel 600 eilanden voor deze kustlijn, waarvan er veel onbewoond zijn, maar waar je wel per boot naar toe kunt. Brač, Pag en Hvar zijn de meest geliefde eilanden om te verblijven. 

Wil je meer informatie over een van de eilanden? Vraag deze gerust op bij jouw Travel Manager.