Fiets ‘m erin

Muffige metro’s, chagrijnige taxichauffeurs, overvolle trams. Dit zijn dingen waar niemand gelukkig van wordt. Face2Face Travel biedt jou nu de oplossing!

Vanaf vandaag kun je vooraf aan je vakantie een huurfiets laten reserveren door je Travel Manager. Face2Face Travel is namelijk een unieke samenwerking aangegaan met een grote fietsverhuur organisatie. Deze organisatie heeft maar liefst 1550 fietsverhuurpunten op meer dan 1100 bestemmingen! En dat in meer dan 80 landen. Vraag informatie op want waarom zou je alleen een ticket en een accommodatie boeken? Hoe heerlijk is het om op de fiets je vakantiebestemming verder te kunnen ontdekken?

Ben jij een fanatieke mountainbiker, relaxte city tripper of ontdek jij de omgeving liever op een e-bike? Vanaf nu reserveer je elke gewenste fiets, overal ter wereld!

Om je een beetje op weg te helpen, geven wij alvast wat tips over de mooiste fietsbestemmingen in Europa:

1. Valencia

De nummer één favoriete bestemming van onze klanten is en blijft Valencia: een prachtige oude binnenstad, mooie lange zandstranden, heerlijke terrasjes en altijd zon! Bovendien is deze stad zeer fietsvriendelijk en ontdek je binnen no time de hotspots van deze veelzijdige stad!

2. Santiago de Compostela

Deze bekende pelgrimstocht is er eentje die je ooit gefietst moet hebben. Je begint in het prachtige Porto, vervolgens betreed je de Douro streek, hier groeien de druiven waarvan de wereldberoemde port wordt gemaakt. Je fietst hier door de mooiste wijngaarden en kastanje bossen. Een echte aanrader!

3. Finnmark

Finnmark, waarschijnlijk heb je er nog nooit eerder van gehoord. Deze onbekende mountainbike bestemming is er eentje die je als fanatieke fietser eens moet gaan ontdekken. De meeste mensen komen naar Finnmark voor een bezoekje aan de Noordkaap. Toch kun je hier als mountainbiker erg goed terecht en zijn er fietstochten voor alle niveau’s. Fiets jij binnenkort ook tussen de rendieren?

Dus liever een mooie bestemming ontdekken op de fiets in de frisse buitenlucht? Vraag je Travel Manager naar de mogelijkheden!