Mis de boot niet!

Wat zullen we met Kerst gaan doen? Misschien klinkt deze vraag je nog raar in de oren maar over een kleine 3 maanden is het al zover.

Veel mensen zijn al lange tijd niet op reis geweest. Samen met de reisorganisatie Friendship Cruises bieden wij je een mooi aantal luxe cruises aan, voornamelijk met vertrek vanuit Nederland. Veilig en vertrouwd op reis, dichtbij huis tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. Een week lang in de watten gelegd worden, klinkt dat niet heerlijk? Kom aan boord van de mooie luxe cruiseschepen en geniet!

Wanneer je inscheept voor een luxe riviercruise met Kerst en/of Oud & Nieuw wordt dit idee ineens werkelijkheid. Zodra je aan boord stapt vallen alle zorgen van je af en staat de bemanning klaar om je in alle veiligheid een onvergetelijke week te bezorgen. Je hoeft je niet druk te maken om het kerstdiner of de hapjes met Oud & Nieuw: de chef zorgt ervoor dat er elke avond een luxe driegangendiner op je wacht. Overdag geniet je van de landschappen die aan je voorbijglijden en de talloze kerstversiering die de wereld in een handomdraai omtovert in een sprookjesachtig geheel. Het is de ultieme gelegenheid om er weer op uit te gaan en te genieten.

De Elbe, de Donau, de Rhône en Saône, de Rijn en de Moezel: mooie rivieren waarop mooie routes gevaren worden. Er zijn 7-, 8-, 9- en 11-daagse cruises. Diverse vertrekdata zijn mogelijk: 19, 20, 21 en 23 december.

Twee verleidelijke voorbeelden:

Vertrek op 21 december voor een prachtige 7-daagse Kerstcruise over de Rijn vanuit Rotterdam

Vertrek op 23 december voor een 11-daagse Kerst & Oud en Nieuw cruise over de Rijn vanuit Rotterdam

Twijfel je toch een beetje? Heb je wel plannen om een reis te gaan maken, maar kun je nog niet definitief beslissen? Bijvoorbeeld omdat je wilt wachten hoe deze corona situatie zich ontwikkeld? Neem dan contact op met je Travel Manager van van Face2Face Travel en vraag naar de mogelijkheden om een optie te boeken. Dan houden we een plaatsje voor je vrij op de betreffende reis. Want we hebben graag dat je een vakantie plant, maar willen je ook meer de tijd geven om er over na te denken. En zo hoef je de boot toch niet te missen. 

Zien we je aan boord?