Glamping in avontuurlijk Zuid – Thailand

Zeggen wij Thailand, dan zeg jij waarschijnlijk: het land van de glimlach! Er wordt veel geschreven over deze mooie bestemming en daarom lichten wij er een bijzonder, minder bekend gedeelte uit: het Kao Sok National Park.

Dit oudste tropische regenwoud ligt in het zuidwesten van Thailand. In dit park vind je diepe valleien, prachtige meren en grotten. Khao Sok kent een grote variëteit aan flora en fauna en een diversiteit aan vogels, apen en reptielen. Een onvergetelijke ervaring is een verblijf in het Elephant Hills Resort in het Kao Sok National Park. Geniet van de prachtige natuur, ervaar de zeer goede gastvrijheid en maak kennis met de Aziatische olifant. 

Elephant Hills heeft een speciaal olifanten programma, waarvoor zij de afgelopen jaren de Thailand Green Excellence Award for Animal Welfare hebben gewonnen. Je komt dus heel dichtbij deze Aziatische reus, echter wel op een diervriendelijke manier. Afhankelijk van het arrangement dat je kiest kun je mooie jungle trekking maken onder leiding van een gids of maak een prachtige tocht per longtail boot naar het onbekende en ongerepte Cheow Lan meer. Dit meer wordt omringd door indrukwekkende kalkstenen klifrotsen. Vergeet je zwemkleding niet, want een duik in het heldere water behoort zeker tot de mogelijkheden!

In samenwerking met De Jong Intra vakanties biedt Face2Face Travel een 4-tal volledig verzorgde avontuurlijke minitrips aan vanaf Elephant Hills inclusief transfers, excursies, ontbijt & diner en verblijf. Deze minitrips worden uitgevoerd in een internationaal gezelschap. 

Deze waanzinnige ervaring is een ideale toevoeging op je plannen voor een verblijf in Phuket, Koh Samui, Khao Lak of Krabi. Deze bestemming kan tevens gecombineerd worden; je wordt bijvoorbeeld opgehaald bij je hotel in Khao Lak en na het verblijf in het Elephant Hills Resort word je naar je hotel op Koh Samui gebracht.

Vraag aan je Travel Manager een mooi reisvoorstel met deze schitterende locatie als een van de hoogtepunten van je bezoek aan het land van de glimlach.