Gratis diner tijdens je Riksja reis

November actie: gratis diner tijdens je reis!

Een onbegrensde glimlach, een boeiend gesprek met een local of per ongeluk midden in een offerceremonie belanden; op reis kan het allemaal. De momenten waarin je op reis echt heel dicht bij het land en de mensen komt, die kippenvelmomenten, daar draait reizen volgens ons om.

Ben je op zoek naar een mooie rondreis voor 2019? Of je nu alleen, met z’n tweetjes, met kleine kinderen, tieners of een vriendengroep gaat, ga voor niets minder dan kippenvel! Mogen wij je een tip geven? Vraag mij als je Travel Manager eens naar een Riksja-reis: een rondreis vol bijzondere excursies en adembenemende slaapplekken.

De mooiste plekjes en leukste excursies!

De reizen van Riksja zijn individueel, maar wel goed georganiseerd: de mooiste plekjes en leukste excursies zijn zelf door hen bezocht en voor je geselecteerd. Je hebt keuze uit wel 48 bestemmingen. Dus of je nu naar Amerika, Vietnam, Mexico of Zuid-Afrika wilt, je gaat een onvergetelijke reis tegemoet!

Gratis diner

Omdat Face2Face Travel dit jaar 10 jaar bestaat, hebben wij deze maand een exclusieve actie. Als je vóór 1 december 2018 een Riksja-reis boekt, krijg je er een gratis diner bij. En dan bedoelen we geen doorsnee etentje bij een hotelketen, maar in een restaurant waar de locals zelf graag komen. Met het beste lokale eten, in de sfeer van het land. Dit maakt je reiservaring helemaal compleet!

Eet in Zuid-Afrika eens een echte bobotie met een goed glas Stellenbosch, kies voor een traditionele Bang Mi met een glas Bangkor bier in Vietnam, val aan op bananen- en walnoot pancakes en s’mores in de VS of geniet in een Cubaanse casa particulare van een stevig bord ropa vieja en een glas Cristal en sluit af met een Cuba libre.

Boek voor 1 december

Waar wacht je nog op?! Neem contact op met je Travel Manager en boek die bijzondere reis!