Great Native America!

Droom jij ook van de ultieme rondreis in Amerika? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Een groot en ontzettend divers land dat je makkelijk meermaals kunt bezoeken zonder ook maar hetzelfde te zien. Ervaar de vrijheid wanneer je je huurauto of camper ophaalt en op weg gaat. We zijn ervan overtuigd dat het een reis wordt om nooit te vergeten. En wedden dat je nog eens terug wilt?

Deze reis heet niet voor niets Great Native America. Een rondreis die je langs ontzettend veel National parken brengt en waarin je ook een mooi aantal staten bezoekt. Hier zie je misschien wel het ‘echte’ stukje Amerika. 

Start je reis bijvoorbeeld in Denver, de hoofdstad van de staat Colorado. Bekend om cultuur van wereldklasse en vele ambachtelijke brouwerijen, fine dining, red-hot music en uiteraard de Rocky Mountains heel dichtbij. Reis verder naar Lander, aan de voet van de Wind River Mountains en echt een outdoor mekka. Door naar Sheridan in de staat Wyoming, dat het toneel was van gevechten tussen de Amerikaanse Cavalerie en Sioux, Cheyenne en Crow Indianen. De stad heeft tegenwoordig veel ranches. 

Via Hardin kom je in Bismarck, de hoofdstad van de staat North Dakota. Het ligt aan de oevers van de Missouri River. De ontdekking van goud in de Black Hills zorgde ervoor dat de stad enorm groeide. Dan naar het schilderachtige Spearfish aan de voet van de Spearfish Canyon, omringd door 3 prominente bergtoppen. Custer State Park kent een grote concentratie van Wooly Mammoth Bones en een van de grootste, natuurlijke warmwater baden aan Evans Plunge. Via de hoofdstad van Wyoming, Cheyenne ga je terug naar Denver. Cheyenne biedt rodeo’s & cowboys, westernfeesten  en dergelijke, maar ook veel outdoor mogelijkheden. Routes kunnen wij uiteraard geheel naar jouw wensen aanpassen. 

Staat een rondreis door de USA op jouw wensenlijst? Ons advies, begin vandaag nog met plannen. Vraag jouw Travel Manager om samen met jou de mooiste route te plannen.