Griekenland – een oude klassieker!

“Vakantie in Griekenland”

Griekenland is weer helemaal terug van weggeweest! Na een paar moeilijke economische jaren is het land druk bezig om weer op te krabbelen. Er heerst een positieve atmosfeer en dat is ook in het toerisme goed merkbaar. Volgens zowel het GFK als het ANVR gaat Griekenland dé topbestemming voor 2014 zijn!

En dat terwijl je eigenlijk niet kunt spreken van een ‘vakantie in Griekenland’. De enorme veelzijdigheid en de grote verschillen tussen de diverse eilanden enerzijds en het vasteland anderzijds maakt dat het land hele vele vakantiebestemmingen omvat waarbij ieder wat wils vindt.

Neem bijvoorbeeld de Peloponnesos, het beroemde Griekse schiereiland heeft een boeiende geschiedenis, uitgestrekte zandstranden en een prachtige, ruige natuur. Of combineer de overblijfselen uit de oudheid en spectaculaire kloven van het échte Kreta met de gezelligheid en drukte van haar levendige kustplaatsen.

Maar waar uw voorkeur ook naar uitgaat en welke eiland u ook wilt bezoeken. U weet zich overal verzekerd van volop zon, prachtige natuur, een interessante geschiedenis, heerlijk eten en de hartelijke ontvangst van de uitermate gastvrije bevolking! Een onvergetelijke vakantie in Griekenland!

Met een directeur die zijn wortels in Griekenland heeft liggen kunt u zich voorstellen dat wij bij Face2Face Travel niet alleen een warme band met dit prachtige vakantieland hebben, maar ook beschikken over een vracht aan kennis, ervaring en inside-tips die garant staan voor een onbezorgde maar bovenal onvergetelijke vakantie!

Neem contact op met één van onze Travel Managers om een mooie vakantie in Griekenland te boeken!